Waar kan ik Gold Link Share voor gebruiken en waarom Gold Link Share?

Gold Link share is een website die u in contact brengt met andere webmasters en website eigenaren om het ruilen van links te tussen websites makkelijker te maken. Gold Link Share is een succes door het grote aantal aangesloten websites en de financiële bijdrage die we vragen voor het gebruik van dit netwerk.

Het Doel

Het doel van Gold Link share is het verkrijgen van linkpartners voor uw website. Dit wil zeggen dat een andere website een link plaatst naar uw website en u een link plaatst naar de website van de tegenpartij. Hiermee creëert u voor de ogen van Google meer autoriteit en word hierdoor beter gevonden in Google.

Waarin Gold Link share zich in onderscheid

Gold Link share onderscheid zich in zijn professionaliteit. Wij willen namelijk dat uw doelen worden behaald en zo ook ons doel word bereikt. Namelijk het vergaren van goede en kwaliteit backlinks voor uw website. Om de kwaliteit van ons netwerk en de daarbij aangesloten partijen hoog te houden vragen wij een maandelijkse vergoeding voor het gebruik van ons netwerk. Zo controleren wij iedere aanvraag handmatig en zullen we deze pas doorsturen naar het aangesloten netwerk als deze aan al onze kwaliteitsnormen voldoet. Zo ontvangt u alleen aanvragen voor linkpartners die u wilt ontvangen en hoeft u zelf niet meer te filteren op kwaliteit. Het enige wat u moet doen is aangeven in welke niche u actief bent en waar u naar op zoek bent!

Heeft u verder nog vragen? Bekijk dan eens onze FAQ pagina.

Kom Direct in Contact met Potentiële Linkpartners
Direct Aanmelden!

Linkpartners zoeken