linkruil maken

Een linkruil maken, hoe doe je dat?

Een linkruil maken is makkelijker dan je denkt. Er word vaak op drie verschillende manieren een linkruil gemaakt met partners. Deze manieren zijn bij vrijwel alle webmasters wel bekend. Het verschil zit vooral in de omweg die word gemaakt bij het maken van de linkruil. Deze omweg word gemaakt om het voor Google niet te inzichtelijk te maken dat twee websites links uitwisselen ter bevordering van de posities binnen Google.

A – B Linkruil

Een A – B linkruil is de simpelste manier van een linkruil maken. Echter is deze manier voor Google direct te achterhalen en kan dit negatieve gevolgen hebben voor de gemaakte linkruil. Bij een A – B linkruil plaatst website A een link naar website B en plaatst website B een link terug naar website A.

A – B – C linkruil

Een A – B – C linkruil is een linkruil die het meest word gebruikt door webmasters. Dit is een manier die voor Google minder makkelijk te achterhalen is en dus ook veiliger is. Bij een A – B – C linkruil plaatst website A een link naar website B, website B plaatst een link naar website C en website C linkt naar website A. Op deze manier heeft iedere website zijn link gekregen maar link je niet direct naar elkaar toe.

LinkruilA – B – C – D linkruil

Een A – B – C – D linkruil is een linkruil die ook redelijk veel word gebruikt bij het maken van linkruils. Bij een A – B – C – D linkruil plaatst website A een link naar website B en Website C linkt naar website D. Op deze manier heeft de linkruil geen enkele connectie met elkaar en is dit nooit door Google te achterhalen. Dit is dan ook de meest veilige manier. Echter heeft u wel altijd vier websites nodig om een dergelijke linkruil neer te zetten.

Ben jij op zoek naar partners om links mee uit te wisselen? Maak dan een account aan.