Linkpartners zoeken

Wil jij niet langer meer zoeken naar linkpartners?

Het zoeken naar juiste linkpartners kost over het algemeen een hoop tijd en energie, iets waar we niet al te veel van hebben de laatste tijden en dus onze tijd en energie goed moeten benutten. Linkpartners zoeken om een linkruil mee aan te gaan is onderdeel van seo ofwel zoekmachine optimalisatie. Door het verkrijgen van inkomende links creëert u autoriteit in de ogen van Google waardoor uw website sneller hoger gaat scoren dan een website die dit niet doet.

Makkelijker linkpartners verkrijgen

Doorgaans gaan linkbuilders of webmasters website voor website af om een contactformulier in te vullen om een eventuele linkpartner te verkrijgen met deze websites. In onze ogen is dit vergelijkbaar met schieten met hagel. U bereikt vaak pas na honderden verzonden berichten een reactie terug en dan is het maar de vraag of deze persoon ook daadwerkelijk over gaat tot een linkpartnerschap. Met Gold Link Share bereikt u in één keer alle mensen met een website in uw niche die open staan voor een linkpartnerschap. U verzend eenmalig een bericht naar deze mensen en krijgt dan in veel gevallen na een paar minuten al reacties met aanbiedingen om een linkpartner aan te gaan.

Kom Direct in Contact met Potentiële Linkpartners
Direct Aanmelden!

Hoe werkt het?

Wanneer u een account heeft aangevraagd bij Gold Link Share controleren wij uw gegevens en zullen u dan na goedkeuring op de hoogte brengen van uw accountgegevens en de weg die u moet bewandelen om een linkpartner aanvraag te kunnen verzenden naar ons netwerk. Ook zullen wij u adviseren in de tekst die u gaat verzenden naar het netwerk in de niche waarin u op zoek bent naar linkpartners. Wij zullen u bericht of aanvraag dan verzenden naar de geselecteerde niche. Vanaf dat moment kunt u reacties ontvangen van mede webmasters of website eigenaren die een linkruil met u willen aangaan. Het is dan alleen nog aan u om de linkpartners ook te realiseren.

Welke pakketten zijn er?

We werken met drie verschillende pakketten. Zo hebben we een Gratis account een Webmaster account en een Pro account. Hieronder leggen we u het verschil uit tussen deze drie verschillende accounts.

Gratis account

Met een gratis account kunt u alleen linkpartner aanvragen ontvangen in één geselecteerde niche. U kunt zelf geen aanvragen plaatsen binnen dit account. Dit wil niet zeggen dat dit helemaal niet kan, voor een bedrag van €10,- kunt u namelijk een losse aanvraag verzenden.

Webmaster account

Bij het webmaster account kunt u aanvragen ontvangen in alle niches waarin u dit wenst te ontvangen. Daarnaast kunt u maandelijks 4 linkpartner aanvragen versturen naar alle aangesloten websites en partners. Wilt u een extra aanvrag doen dan kan dat voor een bedrag van €5,-. De kosten voor een webmaster account bedraagt €25,- per maand.

Pro account

In het pro account kunt u net zoals bij het webmaster account linkpartner aanvragen ontvangen in elk gewenste niche. Daarnaast kunt u zelf elke maand 8 linkpartner aanvragen versturen. Wenst u meer linkpartner aanvragen te doen binnen dit account betaald u €3,50 per extra aanvraag. De kosten voor het pro account bedraagt €45,- per maand.

Kom Direct in Contact met Potentiële Linkpartners
Direct Aanmelden!